dashtak
اجتماعی- تفریحی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
یک شنبه 11 اسفند 1392برچسب:, :: 7:52 :: نويسنده : yaser
 

 

دستگاه های الکترونیکی قابل حملPortable Electronic Device-PED امروز جزء لاینفکی از زندگی انسان شده اند، این وسایل که از آن ها به ابزارهای الکترونیک شخصی ( Consumer Electronics) نیز تعبیر می شود در چند دهه اخیر تغییرات جدی و بنیادینی بر سبک زندگی افراد جوامع مختلف تحمیل کرده اند.

به هر وسیله الکترونیکی غیر ثابت و یا بی سیم که یک یا چند قابلیت از جمله ضبط کردن، ذخیره، دریافت، پردازش، مدیریت و انتقال داده، ویدئو، صوت و یا تصویر داشته باشد را دستگاه الکترونیکی قابل حمل گفته می شود. این تعریف لپتاپ ها، سیستم های ارتباطی متحرک (MOBILE COMMUNICATION SYSTEMS) و تکنولوژی های هوشمند (SMART TECHNOLOGIES) نظیر تلفن های موبایل، اسمارت فون ها (smartphones) و پیجر ها، سیستم های سرگرمی دستی (HANDHELD ENTERTAINMENT SYSTEMS) همچون بازی های رایانه ای و سی دی پلیر ها،  دوربین-های دیجیتال، پخش کننده های رسانه (Media Players) همچون ام پی تری پلیر (Player MP3)، دستگاه های ضبط صوت و یا تصویر، ماشین حساب ها، کارت های حافظه، سی دی و دی وی دی ها، و تجهیزات GPS  را شامل شده اما به آن ها محدود نمی شود، در سال های اخیر تبلت ها در کنار سایر ابزارهای نوین الکترونیکی به این تقسیم بندی اضافه شده اند.

 

 


      
ابزارهای الکترونیک شخصی دامنه ی گسترده تری را به نسبت دستگاه های قابل حمل شامل می شوند، این ابزارها شامل تمام تجهیزاتی هستند که به شکل روزانه و به منظور سرگرمی، ارتباطات و امور اداری مورد استفاده قرار می گیرند. در ابتدای قرن بیستم دستگاه پخش رادیو اصلی ترین محصول مصرف کننده(Consumer Product) یا همان ابزار الکترونیک شخصی بود. کامپیوترهای شخصی و تلویزیون ها نیز جزء ابزارهای مشتری قرار می گیرند.


نمایشگاه بین المللی ابزارهای الکترونیک شخصی(International CES (Consumer Electronics Show)) هر ساله علاقمندان بسیاری را برای بازدید از جدیدترین دستگاه های الکترونیکی به لاس وگاس می کشاند. این نمایشگاه با قدمتی نزدیک به نیم قرن تاریخچه شکل گیری، رشد و توسعه ابزارهای شخصی را نشان می دهد.

      
تا اواسط دهه 1990 میلادی ابزارهای الکترونیک شخصی به کامپیوتر ها محدود می شدند، اما با ورود سی دی ها و بازی های رایانه ای جهش این صنعت آغاز شد، پس از آن کمپانی ها و شرکت های کامپیوتری و الکترونیکی به سمت گسترش و توسعه ابزارهای شخصی و تصرف بازار آن حرکت کردند. در کنار ارائه ی نمونه های لوکس در تعداد بسیار محدود از دستگاه ها نظیر گوشی های موبایل الماس نشان، نزدیک به یک دهه شرکت ها برای رقابت در عرصه دستگاه های الکترونیکی قابل حمل بر روی تغییر شکل و اندازه ی آن ها تمرکز کردند، به عنوان مثال گوشی های موبایل به مرور زمان کوچک تر و سبک تر شدند، و یا تلویوزیون ها و مانیتورها باریک تر شدند.

      

گوشی های جواهر نشان                       هدست جواهر نشان


 

مانیتور سه بعدی خمیده که برای بازی طراحی شده است.
 
مانیتور شفاف
در سال های اخیر ورود فناوری های نوین در کنار توجه به علومی همچون هوش مصنوعی صنعت ابزارهای الکترونیک را وارد مرحله ی جدیدی کرده است. به عنوان مثال بیل گیتس در سال 2009 در نمایشگاه بین المللی ابزارهای الکترونیک شخصی یک دستگاه "هدایتگر همراه" را معرفی کرد، به این ترتیب که هنگامی دستگاه به سمت شخص و یا مکانی گرفته شود اطلاعاتی پیرامون فرد و یا مکان نشان می دهد، پیشتر این دستگاه را تنها در فیلم های علمی – تخیلی و در دست ماموران امنیتی می شد رؤیت کرد.
 
 

دستگاه درباره ی فرد اطلاعاتی را نمایش می دهد.

 



دستگاه درباره سالن نمایش اطلاعاتی را نشان داده و حتی می تواند بگوید چه صندلی هایی برای رزرو خالی است.

رشد و توسعه ابزارهای شخصی به قدری سریع بوده که انسان حتی فرصت دسته بندی و تعریف دقیق آن ها را نیز نداشته است، این تجهیزات از یک طرف دستگاه الکترونیکی قابل حمل(PED) هستند، و از طرف دیگر یک ابزار الکترونیکی مصرف کننده(CE)، برخی از آن ها نیز جزء دستیاران دیجیتال شخصی(PDA) دسته بندی می شوند.


به عنوان مثال یک دستگاه ام پی تری پلیر هم یک پخش کننده ی رسانه(Media Players) است و هم یک سیستم سرگرمی دستی(HANDHELD ENTERTAINMENT SYSTEMS). فارغ از دسته بندی های متنوعی که بسته به سخت افزار و نرم افزار به کاررفته، کارکردها و کاربرد ها و حوزه ی مورد استفاده برای این ابزارها مورد استفاده قرار می گیرد یک اصل کلی درباره ی همه آن ها وجود دارد، این محصولات مبتنی بر تکنولوژی های دیجیتال بوجود آمده و به شکل وسیعی با صنعت کامپیوتر درآمیخته شده اند، این در آمیختگی به مصرف کننده سازی کردن فناوری اطلاعات(consumerization of information technology) اشاره دارد.

مصرف کننده سازی (consumerization) واژه ی جدیدی است که از سال 2004 مورد استفاده قرار می گیرد، این واژه برای بیان روند حرکت فناوری اطلاعات به سمت بازار مصرف کننده در ابتدا و سپس گسترش پیدا کردن به سمت کسب و کار به کار می رود، به این معنا که محصولات ابتدا برای مشتریان ساخته می شوند و پس از آن نمونه های کاربردی آن ها برای تجارت، صنعت و ... ایجاد می شود.

 
در کنار مواردی که اشاره شد، اکثر ابزارها در طبقه بندی نسبتا جدیدی به نام گجت ها(Gadget – تلفظ درست واژه Gadget بگونه Gaje است، T خوانده نمی‌شود و G هم J خوانده می‌شود) قرار داده می شوند. واژه گجت از قرن 19 میلادی وارد فرهنگ لغات شده است اما در قرن بیست و یک کاربردی و متداول گشته است. یک گجت ابزار کوچک نوینی است که عملکردی به خصوص دارد، یک دستگاه یا ابداع مکانیکی، هر شی فردی هوشمند را گجت گویند. به عبارت دیگر به وسائل و تجهیزات کوچک و نوینی که در آن ها فناوری جدیدی به کار رفته باشد، گجت گویند. تبلت، تلفن هوشمند، مسواک برقی، چمن زن خودکار، پخش کننده ی ام پی تری و مانند اینها نمونه هایی از گجت ها هستند. گجت ها که در فارسی به آن ها ابزارک گفته می شود، دو نوع نرم افزاری و سخت افزاری دارند. گجت های نرم افزاری برنامه های کاربردی سبکی مستقلی هستند که بر روی پلت فرم های نرم افزاری مختلف قابلیت اجرا دارند. گجت ها نیازهای متفاوتی از انسان را پوشش می دهند.


 
به گجت های نرم افزاری ویجت(Widget) نیز گفته می شود. ویجت ها نمادهای گرافیکی برقرار کننده ی تعامل بین انسان و کامپیوتر هستند (نظیر نوار اسکرول، دکمه و ...)، به برنامه های کوچکی که عملکرد نمادهای گرافیکی را تعریف می کند نیز ویجت گفته می شود.
 
 

گجت های دسکتاپ

ویجت ها اطلاعات مختلفی را به کاربر نشان داده و پذیرای دستورات وی هستند. ویجت ها یکسری آیکون، فهرست اعمال، دکمه های فعال سازی، کادرهای انتخاب و فرم هایی دارند که کاربر از طریق آن ها نظراتش را اعمال می کند. ویجت ها دو نوع اینترنتی و یا دسکتاپ را شامل می شوند. ویجت اینترنتی کدهای سبکی هستند که برای نمایش تبلیغات، آب و هوا، خوراک خوان(RSS Reader) و مانند این ها به کار می روند. ویجت های دسکتاپ نیز اطلاعات گوناگونی از قبیل تقویم، ساعت و یا درجه حرارت سخت افزارهای سیستم را در اختیار کاربر قرار می دهند، همچنین امکان یادداشت نویسی، نمایش عکس و انجام بازی های سبک و سریع و امثالهم را برای او فراهم می کنند.

 
امروز بیشتر شرکت های الکترونیکی و کامپیوتری به سمت ساخت گجت هایی که نیازهای متنوع تری از انسان را پوشش دهد، روی آورده اند، در کنار این موارد بسیاری از کسب و کارها، سازمان ها، موسسات، صاحبان سایت ها و تمام کسانی که از طریق تکنولوژی ارتباطات می توانند با مشتریان خود تعامل داشته باشند ساخت گجت های نرم افزاری و ویجت ها را در دستور کار دارند، در نتیجه روز به روز بر تنوع گجت ها افزوده می شود.





گجت ها امکانات و قابلیت هایی را برای انسان فراهم می کنند که پیش از این تنها به شکل تخیل و رؤیا بودند، به عنوان مثال هم اکنون کمپانی های اپل و گوگل به شکل جداگانه بر روی کامپیوترهایی کار می کنند که بتوان آن ها را پوشید. از گجت های پوشیدنی به عنوان نسل جدید گجت ها نام برده می شود. عینک گوگل نام پروژه ای است که قرار است به زودی عملیاتی شود. با استفاده از این گجت که امکان اتصال به تلفن همراه و اینترنت را دارد می توان پیام ها را چک کرد، از آب و هوا اطلاع پیدا کرده و نقشه را بازبینی نمود. همچنین محققان کانادایی بر روی پروژه ای فعالیت می کنند که به گجت ها امکان می-دهد صاحب خود را از طریق ضربان قلب وی تشخصی دهند.
 

نمای دید کاربر از برنامه‌های عینک گوگل

تا اینجای کار همه چیز خوب است، فناوری هر روز زندگی انسان را راحت تر کرده و امکانات متنوعی را برای او فراهم می کند. اما همه چیز به اینجا محدود نمی شود. هنگامی که ابزارهای الکترونیکی شخصی، دستگاه های قابل حمل و در کل گجت ها وارد زندگی فرد شده و جایگاه مشخص و ثابتی برای خود پیدا کنند زندگی وی را دچار یک تغییر بنیادین خواهند کرد و این تغییر چیزی نیست جز "مجازی شدن"(virtualization).

 
تمام دستگاه های شخصی و برنامه های کاربردی باعث می شوند انسان زمان بیشتری را در جهان مجازی سپری کند و مشخص است که حضور در جهان مجازی برابر است با عدم حضور در جهان واقعی. ورود سخت افزارها و ابزارهای تکنولوژیک جدید که برای مجازی شدن بیشترِ زندگی انسان شکل گرفته اند و همه گیر شدن استفاده از آن ها تبعات و تغییرات متنوع و گوناگونی را بر زندگی انسان تحمیل کرده است. به عنوان مثال با استفاده از گجت ها ارتباطات انسان سهل تر، سریع تر و کم هزینه شده است اما به موازات آن دیجیتالی شده و احساس در آن جای ندارد. در کنار تمام موهبت هایی که فضای مجازی برای انسان داشته است وابستگی وی به آن ها باعث کمرنگ شدن ارتباطات واقعی و برهم خوردن تعادل و نظم خانواده ها و جوامع شده است.

انسان ها در کنار یکدیگر نیز ترجیح می دهند آنلاین باشند و این پدیده در میان نوجوانان و جوانان بیشتر است. این ابزارها ارتباط رو در رو و فیزیکی انسان ها را کاهش داده اند، افراد کمتر به دیدار دوستان و بستگان خود می روند و به جای آن به صورت آنلاین و یا ارسال کامنت و گذاشتن پیام با آن ها ارتباط برقرار می کنند، کمتر با اعضای خانواده خود صحبت می کنند و همچنین هنگامی که در کنار اعضای خانواده خود هستند کارها و فعالیت های خود را از طریق ابزارهای ارتباطی پیگیری می کنند، در نتیجه روابط و احساسات افراد به مرور زمان به سردی می گراید.

      
همچنین استفاده ی مفرط از ابزارهای الکترونیکی باعث تشدید اضطراب و ناراحتی های روحی انسان شهرنشین شده است، به طوریکه دانشمندان یکی از عوامل کاهش استرس حتی در کودکان را استفاده ی به اندازه و درست از وسائل الکترونیکی شخصی می دانند.

 
از دیگر پیامدهای منفی استفاده بیش از حد از گجت ها لو رفتن اطلاعات شخصی و برهم خوردن امنیت شخصی فرد است و چون اکثر گجت ها قابل حمل بوده و ساعات زیادی از روز مورد استفاده قرار می گیرند اطلاعات جاسوسی شده توسط آن ها کاربردی تر، عمیق تر و حساس تر خواهد بود چرا که لحظه لحظه ی زندگی فرد را پوشش می دهد. گجت های جاسوس(Spy Gadgets) دسته ی شناخته شده ای از گجت ها هستند که به لحاظ کوچک و بعضاً ریز بودن آن ها امکان شناسایی شان کمتر است.
 
شخصی سازی ابزارهای الکترونیکی فردگرائی(Individualism) را در افراد یک جامعه افزایش خواهد داد، جامعه ای که افرادش در طول روز از گجت های شخصی خود استفاده کرده و روزشان را با انواع و اقسام این ابزارها سپری می کنند انسجام و هم بستگی خود را از دست خواهد داد چرا که اعضای آن به تنهایی شان در میان انبوه گجت ها خو کرده و تفرد را برگذیده اند. بیشتر افراد تصور می کنند استفاده از ابزارها و فناوری های ارتباطی دامنه روابط اجتماعی آن ها را گسترش داده و ارتباطاتشان را بیشتر کرده است در حالیکه در واقعیت آن ها در پشت سیستم و یا گجت خود تنها هستند. ارتباط مجازی هیچ گاه جای ارتباط فیزیکی را نخواهد گرفت، ساده ترین مثال برای این موضوع نیاز انسان به بودن یک دست نوازشگر در هنگام ترس، ناامیدی و ناراحتی است، ارتباط مجازی حتی به شکل تصویری آن نمی تواند کارکرد یک دست نوازشگر گرم پرمحبت را داشته باشد.

 
در پایان می توان چنین در نظر گرفت، استفاده ی کنترل نشده از ابزارهای الکترونیکی شخصی انسان را به موجودی مجهز به دستگاه های پیشرفته تبدیل می کند که در عین پیچیدگی تکنولوژیکی در استفاده ساده اند و بی تکلف، اما این سادگی انسان غافل را غافل تر و پیرامون ابعاد زندگی ساده اندیش تر خواهد کرد.
 انسان گجتی انسانی است که قدرت تعمل و تفکر خود را نیز از دست داده است چرا که گجت ها برای او محاسبه، جستجو، اندازه گیری، کنترل و بررسی می کنند. علاوه بر اینها وابستگی به گجت های شخصی انسان را از جامعه بی نیاز کرده و روند تقلیل او به یک آواتار مجازی را تسریع خواهد کرد، در این حالت انسان تنها تصور خواهد کرد زندگی شگفت انگیزی مبتنی بر تکنولوژی های پیچیده دارد، در حالیکه در واقعیت چنین نیست.

یک شنبه 11 اسفند 1392برچسب:, :: 7:45 :: نويسنده : yaser

آشنایی با برخی تجهیزات جاسوسی به کار گرفته شده توسط سرویس های جاسوسی

به گزارش مشرق، تصاويري که در زير مشاهده مي‌كنيد، همگي جزئي از زندگي روزمره انسان‌ها بوده و هميشه در اطراف ما وجود دارند. اما همين وسايل شخصي و روزمره مي‌توانند به خدمت "سرويس‌هاي امنيتي" و "جاسوسي" در آيند، به‌طوري که حتي گاهي اوقات تبديل به سلاح شده و کشنده‌تر از هرگونه "اسلحه مدرن" ديگري عمی می کنند. 

 


 

 

 

در گذشته گزارش‌هاي گوناگوني در باب مسائل جاسوسي از قبيل "شبکه‌هاي اجتماعي"،"موتورهاي جستجو"، "زنان جاسوس صهيونيستي" و حتي "حيوانات جاسوس موساد" تهيه کرده است. اما ابزارها و روش‌هاي ديگري نيز در دنياي جاسوسي وجود دارند که جزيي از زندگي روزمره انسان بوده و اينکه به عنوان ابزاري جاسوسي مورد استفاده قرار گيرند بسيار عجيب است. از طبيعت پيرامون گرفته تا "لوازم آرايشي" و پوشاک، همگي اين روزها مورد استفاده سرويس‌هاي اطلاعاتي و جاسوسي قرار مي‌گيرند.

 

 

چندي پيش بود كه، "نيروهاي امنيتي سوريه" اعلام کردند "شي جاسوسي" عجيبي را در مناطق ساحلي اين کشور پيدا کرده‌اند که متعلق به "سرويس‌ جاسوسي رژيم صهيونيستي" است. بنا به گزارش تلويزيون رسمي سوريه "سانا"، اجسامي صخره‌ مانند و جعبه‌هاي پلاستيکي در مرز "بلندي‌هاي جولان" کار گذاشته شده بودند که براي عکاسي، ثبت و انتقال داده طراحي شده بودند. 
 



کشف صخره‌هاي جاسوسي در ايران؟
 
خبرگزاري TheAustralian نيز در سال 2012 مدعي شد، در نزديکي يکي از "تاسيسات‌ هسته‌اي ايران"، نيروهاي امنيتي، "صخره‌هاي کاذبي" کشف کرده‌اند که حاوي "تجهيزات مخابراتي" و جاسوسي بوده است. روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در این خصوص به نقل از ساندی تایمز مدعی شد که یک ابزار نظارتی جاسوسی مخفی شده میان صخره‌‌ها پس از آنکه سربازان ایرانی قصد جابه‌جایی آن را داشتند، منفجر شد.ه است. این گزارش به نقل از منابع جاسوسی غرب مدعی است: سربازان ایرانی یک وسیله نظارتی جاسوسی را کشف کردند که در ظاهر یک سنگ بوده است.
 
ساندی تایمز به نقل از منابع غربی که به نامشان اشاره‌ای نکرد، نوشت که این سنگ قلابی وقتی منفجر شد که نیروهای امنیتی که ماه گذشته در حال گشت‌زنی در منطقه برای بررسی پایانه‌های ارتباطی و خطوط تلفن بودند سعی کردند آن را جابه‌جا کنند. به نوشته این روزنامه انگلیسی، کار‌شناسان ایرانی صحنه انفجار را بررسی کردند و بقایای ابزاری را یافتند که قادر به رهگیری اطلاعات کامپیوتر‌ها در این تاسیسات هسته‌یی بود که در آن اورانیوم از طریق سانتریفیوژ‌ها غنی‌سازی می‌شود.  ساندی تایمز نوشت که بیم آن می‌رود یک منبع اطلاعاتی مهم غرب از دست رفته باشد.
 
در گزارش های ابتدایی تصور می‌شد که هدف از انفجار، قطع تامین برق تاسیسات فردو و صدمه زدن به سانتریفیوژ‌ها بوده است. با این حال بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که یک روز پس از انفجار از فردو بازدید کردند، به هیچ صدمه‌ یا اختلالی در فعالیت‌های فردو در گزارش کاری خود اشاره‌ای نکردند. ساندی تایمز نوشت که رهگیری اطلاعات کامپیوتر‌ها و خطوط تلفن این تاسیسات تحلیلگران غربی را قادر می‌کرد خروجی سانتریفیوژ‌ها را ارزیابی کنند. 
 

 
بنابر ادعاي اين پايگاه اينترنتي، اين سايت در اين خصوص مدعي شد يک گروه گشتي "سپاه پاسداران جمهوري اسلامي ايران" در حال بررسي روابط تلفني و اطلاعاتي بودند که به يک "صخره کاذب" بر مي‌خورند، داخل اين صخره يک دوربين يا يک کامپيوتر يا هر دوي آن‌ها وجود داشته‌ است که وقتي ماموران آن را حرکت مي‌دهند منفجر مي‌شود. 
 

به گزارش "ساندي‌تايمز"، دانشمندان ايران هنگامي که باقيمانده اين تجهيزات را آزمايش کرده‌اند دريافتند که اين تجهيزات قابليت دريافت ارتباطات الکترونيکي مناطق مجاور را داشته است. 
 

در همین خصوص باشگاه خبرنگاران در تحقيقاتي پرده از برخي ديگر از ابزارهاي مدرن جاسوسي برداشته است. 
 
"اسباب‌بازي‌هاي جاسوس"
 
به گزارش "بي‌بي‌سي"، هزاران آمريکايي در حال توليد ماموران دو جانبه‌اي به نام "فربي" "Furby" هستند. "اسباب‌بازي فربي" که بعد از کريسمس سال 1988 معروف شد اکنون به دشمن "سازمان امنيت ملي آمريکا" تبديل شده است. 

بنا به گزارش محرمانه اين سازمان، "تراشه‌ مخفي" کوچکي درون فربي وجود دارد که اسباب‌بازي را قادر مي‌سازد تا 200 کلمه صحبت کند. اين اسباب‌بازي مي‌تواد صحبت افراد درون اتاق را ضبط و تکرار کند، به همين دليل مقامات سازمان امنيتي آمريکا هشدار داده‌اند که نيروهاي امنيتي آمريکا، اسباب‌بازي‌ها را به خانه برده و از موضوعات محرمانه حرف مي‌زنند. 
 


"سيا" از طريق تلويزيون جاسوسي مي‌کند
 
به گزارش بي‌بي‌سي؛ وقتي مردم فيلمي را از مرکز  "Netflix "، روي تلويزيون دانلود مي‌کنند بايد مراقب نيروهاي امنيتي و جاسوسي باشند، زيرا ممکن است، از آن طرف تلويزيون تماشا ديده شوند.
 
"ديويد پترائوس"، "رييس سابق سيا" اذعان کرده است، با استفاده از نرم‌افزارهاي اينترنتي متصل به هم که توسط اپليشکن‌هاي مرکزي کنترل مي‌شوند مي‌توان از طريق تلويزيون حريم خصوصي افراد را شکست.


به گزارش "ديلي‌ميل"، "سيا" ادعا مي‌کند که مي‌تواند از طريق اينترنت اين ابزارها را بخواند و شايد از طريق امواج راديويي بيرون خانه‌ها، امواج را دريافت کند. بنا بر اين گزارش، هر چيزي از "کنترل‌ تلويزيون" گرفته تا "ساعت‌هاي راديويي" را مي‌توان از طريق اپليکيشن‌ها کنترل کرد. شرکت تراشه‌سازي ARM"" به تازگي تراشه‌هاي ارزان قيمتي را وارد بازار کرده است که در همه چيز از جمله يخچال و ديگر لوازم خانگي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. 


به گفته "رييس سابق سيا"، ابزارهاي متصل به وب، هنر جاسوسي را متحول خواهند کرد، و به جاسوس‌ها اجازه مي‌دهند تا به طور خودکار افراد را تحت نظر قرار دهند. کارشناسان عقيده دارند به زودي ابزارهاي الکترونيکي اينترنت‌بنيان به شما خواهند گفت که افراد هم‌اکنون کجا بوده و در حال انجام چه کاري هستند.
 
"درخت‌هاي جاسوس"
 
به گزارش Countermail، کشاورزان آمريکايي به کمک نيروي پليس اين کشور از ابزارهاي جاسوسي براي دستگيري دزدها و مراقبت از حيوانات خود استفاده مي‌کنند. کشاورزان دوربيين‌هاي مخفي ويژه‌اي را در تنه درختان و صخره‌هاي اطراف زمين‌هاي خود کار مي‌گذارند.


بنا بر اين گزارش، از آنجايي که به دنبال "بحران مالي آمريکا"، سرقت هم افزايش يافته است، دادگاه‌هاي اين کشور اجازه استفاده از دوربين‌هاي مخفي به کشاورزان را صادر کرده‌اند. 

"بالون‌هاي جاسوسي"
 
"ارتش آمريکا" با استفاده از بالون در افغانستان جاسوسي مي‌کند. اين "بالون‌هاي سفيد جاسوسي" در بسياري از پايگاه‌هاي نظامي آمريکا در افغانستان وجود دارند. به گفته برخي از شهروندان افغاني، بالون‌هاي سفيد، دائما بالاي آسمان کابل و ديگر شهرهاي اين کشور ديده مي‌شوند. اين بالون‌ها که به دوربين‌هاي ديد در شب نيز مجهز هستند، نقش مهمي را در عمليات‌هاي نظامي آمريکا در منطقه ايفا مي‌کند. 


وجود اين بالون‌ها شهروندان افغان را نگران کرده است، به‌طوري که به گفته محمودالله، ساکن ولايت کونار؛ افغاني‌ها که در شب‌هاي گرم تابستان به پشت بام پناه برده و مي‌خوابند همواره تحت نظر بوده و احساس امنيت ندارند.
 
آيا بالون‌هاي جاسوسی آمريکا در اختيار ايران هستند؟
 
"روزنامه گاردين" در سال 2010، در گزارشي ادعا کرد ممکن است بالون‌هاي جاسوسي آمريکا در آزمايشگاه‌هاي تهران پايين آمده باشند. 
 


بنا بر اين گزارش، در سال 2006 "بالون آمريکايي "JLens، از يک پايگاه انگليسي در "بصره" "عراق" خارج شده و به نظر مي‌رسد با جريان هوا اين بالون به سمت ايران حرکت کرده باشد. گفتني است که اين بالون مي‌تواند به مدت 30 روز در آسمان بماند.
 
در همان سال، "ابوحسن" از مقامات مسئول عراق مدعي شد: طی 4 سال گذشته و از ابتدای اشغال عراق، هواپیماهای نظامی آمریکا به حریم هوایی مرزهای ایران در استان خوزستان و استان بصره بارها تجاوز و یا در کنار آن به پرواز درآمده اند. وی افزود: این تجاوزها شامل پروازهای هلی کوپتر و بالن‌های جاسوسی نیز می‌شود. این مقام مسئول عراقی در ادامه ادعا کرد: در ماه گذشته نیروهای مسلح ایران دو فروند بالن جاسوسی ارتش آمریکا را در مناطق جنوبی استان خوزستان سرنگون کرده اند.
 
همچنين در سال 2007 برخي از رسانه‌هاي داخلي ايران عنوان کردند، یک فروند بالن جاسوسی ارتش ایالات متحده آمریکا امروز بر فراز خرمشهر سرنگون و در 25 کیلومتری جاده امام صادق(ع) سقوط کرد.
 
بنا بر این گزارش، این بالن مجهز به دستگاه های ناوبری، جاسوسی و شنود بوده است که ماموران ایرانی بلافاصله پس از سقوط و دسترسی به محتویات این بالن، آن را تحویل متخصصان نظامی جمهوری اسلامی ایران در خوزستان دادند. 

به گزارش پايگاه انگليسي Wired، آمريکا تا سال 2014 قرار است افغانستان را ترک کند، اما نيروهاي آمريکايي سال‌ها در آن کشور جاسوسي خواهند کرد. سنسورهاي کوچکي که ارتش آمريکا طراحي کرده است، مي‌توانند هرگونه حرکتي را کنترل کرده و به مراکز امنيتي در آمريکا مخابره کنند. برخي از اين ابزارها که مانند صخره هستند در زمين کار گذارده مي‌شوند. در اوايل سال 2011، ارتش آمريکا حدود 1500 سنسور زيرخاکي را در مناطق جنگي آمريکا کار گذاشت.
 
سايت عربي انگليسي زبان ROHAMA، نيز مدعي شده است رژيم سرکوب‌گر آل خليفه بالون‌هايي از رژيم صهيونيستي خريداري کرده است که از فعاليت‌هاي مردمي در بحرين جاسوسي مي‌کنند. گفته مي‌شود اسراييل از اين بالون‌ها در مرزهاي لبنان و مناطق اشغالي نيز استفاده مي‌کنند.
 
 
"خودکار" و "چراغ‌قوه" کشنده
 
سي‌ان‌ان در گزارشي اختصاصي به برنامه ترور يکي از مقامات کره جنوبي توسط يک مامور مخفي کره شمالي پرداخت. طبق اين گزارش، جاسوس کره شمالي سعي داشته با استفاده از ابزارهايي مانند خودکار و چراغ قوه شخص مورد نظر به قتل برساند. 


دو خودکار از فرد مظنون در اين ماجرا کشف شده که يکي سمي بوده و ديگري شليک ميکرده است. به گفته کارشناس کره‌اي، خودکار سمي داراي سوزني بوده که به هيچ عنوان قابل شناسايي نيست و در صورت تماس وارد پوست شده و فرد را در چند دقيقه ميکشد. خودکار دوم داراي گلوله کوچکي بوده که پس از شليک وارد پوست شده و سپس زهر آن آزاد مي‌شود.
 



از مامور کره شمالي يک چراغ‌قوه نيز کشف شده است که قابليت شليک دارد. 
 


"رژ لب قاتل"
 
اين "رژ لب" در واقع يک اسلحه 4.5 ميلي‌متري است که گفته مي‌شود از مامور KGB( سازمان جاسوسي روسيه) در دهه 60 بدست آمده است. اين نوع سلاح‌هاي مخفي نمونه‌‌اي از اقدامات تروريستي هستند که هم‌اکنون نيز هم مورد استفاده قرار مي‌گيرند. 



"کت دوربين‌دار"
 
اين دوربين کوچک مدل F-21 توسط KGB در دهه هفتاد مورد استفاده قرار مي‌گرفت. اين دوربين حرفه‌اي بسيار کوچک داخل دگمه کت قرار گرفته دکمه‌اي دارد که شخص از جيب خود فشار داده و دوربين به کار مي‌افتد.
 


"کفش فرستنده"
 
در بين سال‌هاي 60 تا 70 ميلادي، ديپلمات‌هاي غربي از خريد کت و شلوار پرهيز مي‌کردند، و ترجيح مي‌دادند کفش و لباس خود را سفارشي تهيه کنند. در روماني، سرويس اطلاعاتي اين کشور با همکاري اداره پست زير پاشنه کفش‌هاي ديپلمات‌هايي که لباس سفارش مي‌دادند يک فرستنده نصب و از آن‌ها جاسوسي مي‌کرد. 


"پيکسل‌هاي جاسوسي" 
 
بسياري از افراد اين روزها، طرح‌هاي پيکسلي روي لباس‌هاي خود نصب مي‌کنند، اما اين پيکسل‌ها قابليت‌هاي ديگري نيز دارند. نيروهاي امنيتي و جاسوسي دوربين‌هاي بسيار کوچکي با کيفيت بسيار مناسب HD‌ درون سوراخ پيکسل‌ها قرار داده و فيلمبرداري مي‌کنند. 


 


پيچ و مهره‌ هم در دنياي جاسوسي مفيد هستند
 
اين پيچ و مهره‌ها که گفته مي‌شود توسط جاسوسان روسيه‌اي مورد استفاده قرار گرفته شده‌اند، داراي سر واژگون‌شکلي براي بهبود امنيت و يک حقله O شکل ضد آب و ضد نفوذ هوا هستند که مي‌توان اجسام ريز و کوچک با ارزش را داخل آن‌ها قرار داد.


آيا با زيپ هم مي‌توان جاسوسي کرد
 
اين ابزار براي ماموران ويژه و امنيتي در ماموريت‌هاي خاص مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در اين نوع زيپ‌ها نوعي کليد کوچک وجود دارد که با آن مي‌توان قفل دست‌بند را باز کرد. کليد به داخل زيپ وصل بوده و در هنگام نياز به راحتي در مي‌آيد. 


تيراندازي توسط تلفن همراه
 
اين سلاح که ساخته اروپاي شرقي است سيستم ساده‌اي دارد که طبق آن گلوله‌ها توسط چند فنر قدرتمند کوچک شليک مي‌شوند. در زير دکمه‌هاي تلفن يک مکانيزم سيم‌پيچي وجود دارد که زمان شليک فنرها به سمت عقب کشيده شده و گلوله‌ها از 4 خروجي شليک مي‌شوند.

یک شنبه 11 اسفند 1392برچسب:, :: 7:37 :: نويسنده : yaser

شهروندان کدام کشور تحت تدابیر شدید امنیتی کنترل می‌شوند؟ پلیسی ترین دولت جهان، کدام دولت است؟حقوق بشر در کدامین کشور بیش از همه جا نقض می‌شود؟ پرچم دروغین آزادی خواهی و حقوق بشر را کدام دولت بر دوش دارد؟

به گزارش فارس در سال 1964 مجله هارپر مقاله‌ای با عنوان «روش پارانوئیدی سیاست‌های آمریکایی» منتشر کرد. نویسنده مقاله تاریخدانی به نام ریچارد هوفستادر(Richard Hofstadter) بود که مقاله‌اش هم اکنون از شهرت بسیاری برخوردار است.
 
به دنبال ترور جان اف کندی و نامزد جمهوری خواه پست ریاست جمهوری باری گلدواتر، مقاله مذکور به صورت نشانه‌ای از نگرانی آزادی خواهانه در مورد سوالات بسیاری که در اذهان عمومی شکل گرفته بود، تعبیر شد. سؤالاتی که اکثراً در مورد قدرت‌های پشت پرده دولت آمریکا بودند و بدون جواب ماندند.
 
ریچارد هوفستادر: سیاست‌های دولت آمریکا علایم یک بیمار پارانوئیدی را نشان می‌دهد.
 
رویکرد پارانوئیدی و تئوری توطئه
 
«روش پارانوئیدی» روی هم رفته به شکل‌گیری «تئوری توطئه» کمک کرد. تئوری توطئه قدرتمندترین اصطلاح در لغت‌نامه سیاست آمریکایی بوده و چنان که هفستادر در مقاله‌اش نوشته سیاست‌های آمریکایی اغلب میدانی برای ذهن‌های خشمگین بوده است. در سال‌های اخیر ما ذهن‌های خشمگین را بر سر کارها دیده‌ایم به خصوص در جناح تندروی راستگرا که هم اکنون در خلال فعالیت های گلدواتر نشان می‌دهند که قدرت نفوذ سیاسی تا چه حدی می‌تواند در اثر دشمنی و احساسات یک اقلیت کوچک از دست خارج شود. اما در پشت این ماجرا، من معتقدم که نوعی تفکر جدید وجود دارد که لزوما راستگرا نیست. من آن را روش پارانوئیدی می‌نامم فقط به این خاطر که هیچ واژه دیگری نمی‌تواند با تمامیت لازم حس اغراق‌های تند، بدگمانی و خیال بافی‌های توطئه انگارانه‌ای که در ذهن خود در مورد این تفکر دارم را نشان دهد.
 
نوعا آمریکایی ها با این تصور خاطر خود را آسوده می‌کنند که در یک کشور دموکراتیک با یک دولت معقول، مسئول و توجه کننده به نیازهای ایشان زندگی می‌کنند. اما اگر دولتی که آمریکایی‌ها انتظار دارند از دارایی‌های شخصی آنها حفاظت کند، طبق قوانین به اجرای عدالت بپردازد و از مرزهای ملی و منافع کشور در خارج دفاع کند؛ رفتار پارانوئیدی داشته باشد همه چیز عوض خواهد شد. هوفستادر این پارانویا را در حامیان گلدواتر و جان بیرچر می‌دید که با شکاکی عمیق و توهم توطئه تکمیل می‌شد و دولت برخاسته از آن نمی‌توانست حمایتی و خدمتگذار باشد.
 
اذهان خشمگین سیاست‌های داخلی و خارجی آمریکا را تعیین می‌کنند.
 
نظام آمریکا، یک بیمار پارانوئیدی
 
در مراجع پزشکی یکی از شایع‌ترین نشانه‌های اختلال شخصیت پارانوئیدی به این صورت توصیف شده است که «شدیدا به افراد دیگر مشکوک است». این فرد پریشان، اغلب احساس می‌کند که در خطر است و همیشه به دنبال شواهدی برای اثبات شک خود است. افراد دچار این اختلال وقتی می‌بینند که بدگمانی‌های آنها تناسبی با محیط اطراف آنها ندارد دچار مشکل و رنجش می‌شوند. از دیگر نشانه‌ها می‌توان به «نگرانی در مورد فعالیت‌های مخفی افراد دیگر، تصور سوء استفاده و استثمار شدن توسط دیگران، ناتوانی در همکاری با دیگران، کناره گیری و عداوت» اشاره کرد. با دقت کوتاهی در تاریخ رفتاری و کنش و واکنش‌های دهه‌های اخیر در نظام آمریکا، یک رفتار پارانوئیدی کلان را در این نظام به راحتی تشخیص خواهیم داد.
 
قانونگذاران آمریکا شکاکیت بی‌مورد فراوانی در مورد آن چه که «دیگران» بیگانه می‌خوانند نشان می‌دهند. این موضوع حاکی از آن است که رویکرد پارانوئیدی تا چه حدی در نظام آمریکا نفوذ کرده است. به خصوص در ده سال اخیر این نفوذ شدیدتر نیز شده است به طوری که یک سری علایم شدید در قوانین جدید، برنامه‌ها و دستورات اجرایی پس از یازده سپتامبر 2011 دیده می‌شود.
 
بدگمانی، عداوت و سرکوب به بهانه حمایت از مردم شاخصه‌های نظام بیمار آمریکا
 
پیش به سوی شیزوفرنیای پارانوئیدی
 
در حقیقت، افزایش شدید شکاکیت و تحقیر و اتهام زنی به دیگران در دهه گذشته و در کنار آن خشونت کوبنده و تعرض مجرمانه به بی گناهان در داخل و خارج، آشکار کننده وجود پتانسیل شیزوفرنیای پارانوئیدی در سیاست آمریکایی است. با به وجود آمدن چنین شرایطی (شیزوفرنیای پارانوئیدی)، فرد از توهمات شدید تعقیب شدن رنج می‌برد و خود را تحت شکنجه نیروهای خیالی حس می‌کند که برای ضربه زدن به او به دنبال او هستند.
 
شروع این مرحله پیشرفته بیماری ممکن است در اثر حملات تروریستی یازده سپتامبر کلید خورده باشد که متعاقب آن این سیاست بیمار بلافاصله تعدادی از هم پیمانان قبلی خود را متهم کرد که اصلی‌ترین آنها اسامه بن لادن و گروه او القاعده بود. علی رغم این که دولت بر اتهام و مجرم بودن القاعده پافشاری می‌کرد؛ تحقیقات کارشناسانه امور جنایی و بررسی های علمی قادر به اثبات دخالت بن لادن در این ماجرا نبودند. به علاوه، بیمار از رویدادهای نامعلوم و نامشخص برای توجیه بنیادی پارانویای پیشرفته خود استفاده می‌کند.
 
در زیر فهرستی از قوانین، برنامه ها و طرح هایی ذکر شده است که نشان می‌دهد شیوه پارانوئیدی دولت آمریکا به خصوص بعد از یازده سپتامبر به صورت شدیدی ادامه داشته و هم برای این بیمار و هم افراد پیرامون او و هر کسی که با او در ارتباط بوده (در اینجا هم پیمانان) خطرات جدی و هزینه های فراوانی را موجب شده است.
 
نظام آمریکا دچار توهم توطئه است.
 
قانون دشمنان خارجی 1798
 
به رئیس‌جمهور این اختیار را می‌دهد خارجیان را در صورتی که آمریکا با کشور آنها در شرایط جنگی باشد توقیف و اخراج کند. بدون هیچ کم و کاست هم اکنون نیز این قانون اجرا می‌شود.
 
قانون اغتشاش 1798
 
انتشار «نوشته های کذب، رسواگر و بدخواهانه» علیه دولت یا دولت مردان خاص جرم محسوب می‌شود که در 1801 منقضی شد.
 
قانون جاسوسی 1917
 
مداخله منفی در پیشرفت جنگ یا سربازگیری و یا تلاش برای کمک به کشوری که در جنگ با آمریکاست جرم محسوب می شود.
 
قانون اغتشاش 1918
 
برای گسترده کردن قانون جاسوسی 1917 به جهت دربرگرفتن بازه وسیعی از جرایم، به خصوص اظهار نظر یا سخنرانی که دید منفی بر علیه دولت یا اقدامات جنگی یا خرید اوراق قرضه دولتی ایجاد کند؛ قانون 1918 تصویب شد.
 
به بهانه ایجاد امنیت، آمریکا برای مردم این کشور به یک پادگان امنیتی تبدیل شده است.
 
اجرائیه 9066، مروبوط به سال 1942
 
توقیف مجاز ده‌ها هزار شهروند آمریکایی از اعقاب ژاپنی ها و خارجیان ژاپنی در آمریکا با این دستور اجرایی انجام شد. انتقال این شهروندان به مراکز نگه‌داری دسته جمعی که زیر نظر ارتش در کالیفرنیا، آریزونا، واشینگتن و اورگون بود طبق این دستور مجاز اعلام شد. در طول جنگ در کنار این دستور، دستورات دیگری هم در راستای ایجاد محدودیت برای سایر اقلیت‌ها که از اعقاب آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها بودند صادر شد.
 
عملیات بوستان REX 84
 
یک طرح عمومی از طرف ارتش بود که در پاسخ به اغتشاشات محلی غیرنظامی در آمریکا با تعلیق قانون اساسی و اعلام حکومت نظامی اجرا شد. این طرح برای مقابله با اغتشاشات شهری 1960 تدوین شد و هم اکنون باید در حیطه وظایف نیروهای شمالی باشد.
 
اجرائیه 12148/ 1979
 
مبنی بر ایجاد آژانس مدیریت فوریت های فدرال (FEMA) که واسطه‌ای با وزارت دفاع در جهت تامین بودجه و طراحی دفاع غیرنظامی بود. بیشتر بودجه این آژانس برای ساختن امکانات زیرزمینی مخفی به کار رفت تا از استمرار قدرت دولتی در شرایط اورژانسی داخلی یا خارجی اطمینان حاصل شود.
 
اجرائیه 12656/ 1988
 
شورای امنیت ملی را به عنوان مرجع تصمیم‌گیری برای مشخص کردن اعمال قدرت فوری تعیین کرد. به دولت این اجازه را داد تا جاسوسی داخلی و نظارت بر شهروندان آمریکایی را افزایش دهد و آزادی جابجایی در داخل آمریکا را محدود کند. به دولت این اجازه را داد که بتواند گروه‌هایی از شهروندان را از دیگران جدا کند.
 
دولت پلیسی تحمل هیچگونه پرسشی را ندارد.
 
قانون ضدتروریستی عام 1995
 
به دولت آمریکا این اجازه را داد که با استفاده از شواهد به دست آمده از منابع سری بتواند به اخراج خارجیانی که مشکوک به همکاری در عملیات‌های تروریستی هستند اقدام کند. اخراجی حق رویارو شدن با اتهام زنندگان را ندارد. بر این اساس فرد ممکن است محکوم به همکاری با سازمانی شود که در خیال رئیس جمهوری آمریکا اقدامات تروریستی دارد و باید مسئولیت‌های این همکاری را که شاید به هیچ وجه هم تروریستی نباشد، بپذیرد.
 
قانون نیروهای اورژانسی بهداشتی در ایالت های نمونه 2001
 
درخواست می‌کند که به مدیران بهداشت و سلامت عمومی ایالت نیروهای پلیس جدیدی داده شود تا در کنترل بیماری‌های فراگیر و عفونی طی فوریت‌های بهداشتی عمومی اقدام کنند. این قانون «بیماری واگیردار» را به صورت یک بیماری که عامل آن یک موجود زنده است تعریف می کند. طبق این قانون افرادی که مشکوک به حامل بودن برای یک بیماری واگیردار هستند باید معاینه شده واکسینه شوند و اقدامات درمانی یا قرنطینه برای آنها انجام شود.
 
قانون میهن پرستی آمریکا 2001
 
در پاسخ به حملات یازده سپتامبر تصویب شد. به نیروهای فراوان جاسوسی آمریکا این اختیار را می‌دهد که به آرشیوهای شخصی افراد دسترسی داشته باشند و داد و ستدهای مالی ایشان را زیر نظر بگیرند و اطلاعات دانشجویی، پزشکی و دیگر داده های آنها را بررسی کنند. جستجوهای مخفیانه می‌تواند شامل پیگیری ایمیل‌ها، ضبط مکالمات، بررسی فعالیت‌های اینترنتی و تماس‌های تلفنی و ... باشد.
 
مردم آمریکا به این قانون معترضند
 
جرایم «تروریسم داخلی» به گونه ای در این قانون تعریف شده که فعالیت‌های ضد جنگ، تظاهرات سراسری خواستاران عدالت و تظاهرات حامیان حقوق حیوانات و محیط زیست را نیز شامل شود. نافرمانی مدنی و اختلاف عقیده از هر نوعی ممکن است در حیطه این قانون قرار بگیرد که به اندازه کافی مبهم است که بتوان تقریبا به هر چیزی با صلاحدید دولت برچسب تروریستی زد. دولت آمریکا ممکن است تمامی دارایی هر فرد، شخص حقوقی یا سازمان در داخل یا خارج را به اتهام دخالت، طراحی، حمایت، اختفاء یا ارتکاب هر گونه کاری که از نظر خودش عملی تروریستی علیه آمریکا در داخل یا خارج محسوب می‌شود، توقیف کند.
 
تاسیس وزارت امنیت کشور 2001
 
بعد از حملات یازده سپتامبر انجام شد که وظیفه دارد از ایالات متحده آمریکا و قلمرو آن در برابر حملات تروریستی، حوادث برنامه‌ریزی شده عمدی و بلایای طبیعی حفاظت کند. در سال 2011 نزدیک به 99 میلیارد دلار بودجه دریافت کرد و حدود 200 هزار نفر در آن کار می‌کنند.
 
تأسیس سازمان امنیت حمل و نقل 2011
 
در پی یازده سپتامبر شکل گرفت و وظیفه سیاست گذاری‌های حمایتی برای سیستم حمل و نقل به ویژه حمل و نقل هوایی را به عهده دارد. جلوگیری از هواپیما ربایی و ایجاد امنیت در بزرگ راه ها، راه آهن، اتوبوس رانی، سیستم حمل و نقل عمومی، خطوط لوله‌ها و بنادر به عهده این مرجع است که حمل بارها و تحت نظرگیری رفت و آمد در 450 فرودگاه آمریکا را مدیریت می‌کند.
 
تاسیس مراکز ائتلافی محلی و ایالتی 2004
 
مراکز همکاری دو یا چند دولت فدرال، ایالت، منطقه یا آژانس‌های دولتی قبیله‌ای هستند که در جهت تشخیص، جلوگیری، بررسی، توقیف و پاسخ به فعالیت های تروریستی فعالیت می‌کنند. در این مراکز اطلاعات به دست آمده روی هم جمع شده و منشأ طراحی عملیات‌های دفاعی قرار می‌گیرند. هم اکنون 58 مورد از این مراکز در سراسر آمریکا فعالیت می‌کنند.
 
جاسوسی از امور زندگی و خصوصی مردم، قانونی تلقی می‌شود.
 
قانون تنفیذ دفاعی جان وارنر 2007
 
به رئیس جمهور آمریکا این اجازه را می‌دهد که "شرایط اضطراری" اعلام کند و در پی آن توسط نیروهای نظامی در سرتاسر آمریکا کنترل گارد ملی ایالتی را بدون نیاز به اجازه دولتی یا مراجع محلی به عهده گرفته و اغتشاشات عمومی را سرکوب کند.
 
قانون تنفیذ دفاع ملی 2011
 
نتایج تحقیقات مربوط به تروریسم و بازجویی‌ها را در اختیار ارتش قرار می‌دهد. اجازه می‌دهد مراحل قانونی رسیدگی به جرایم نادیده گرفته شود، هر کسی، از جمله شهروندان آمریکایی بر اساس ادعای دولت آمریکا مبنی بر تروریست بودن فرد، بدون محدودیت زندانی شود.
 
طرح به کار گیری استراتژیک 2011
 
هماهنگی دولت فدرال ایالت‌ها با مراجع محلی و منطقه‌ای است که طی آن سه محور مرکزی فعالیت مد نظر است
 
1) افزایش تعهدات نسبت به حفاظت از جوامع محلی که ممکن است هدف اعمال خشونت آمیز افراطیان قرار گیرند.
 
2) سازماندهی کارشناسان اعمال قوانین برای جلوگیری از افراطی‌گری.
 
3) مبارزه با جاروجنجال رسانه ای افراطیان در کنار تبلیغ ارزش‌های آمریکایی.
 
هرگونه حرکتی در آمریکا می‌تواند به نام برخورد با تروریسم به بدترین شکل سرکوب شود.
 
برنامه جامع مقابله با تروریسم 2011
 
تعدادی از کارگران در 25 ناحیه صنعتی عهده‌دار جمع آوری و جاسوسی اطلاعات در مورد همکاران خود در بخش‌های مختلف و گزارش آن به مراجع فدرال شده اند. تعدادی از پرسنل هتل‌ها و متل‌ها برای جاسوسی استخدام شده‌اند و کارکنانی در مراکزی مانند کافی نت‌ها، سالن‌های آرایش، بنگاه‌های اجاره اتومبیل و... به مخابره اطلاعات شهروندان به نهادهای امنیتی می‌پردازند.
 
تجهیزات جاسوسی از خانه
 
برای نهادهای امنیتی آمریکا هر وسیله‌ای که به نوعی با اینترنت در ارتباط باشد می‌تواند به عنوان خزانه اطلاعاتی افراد از نظر آنان مشکوک در نظر گرفته شود. بر این اساس ابزارهای مختلفی برای جاسوسی از خانه‌های شهروندان استفاده می‌شود که در ماه مارس 2012 شرکت Q-Tel همکاری خود در این زمینه با سیا را اعلام کرد.
 
هزاران دوربین و تجهیزات جاسوسی مردم را زیر نظر دارند.
 
اجرائیه منابع غذایی 2012
 
که بر اساس تغییرات جدید به وجود آمده در آن رئیس جمهوری می‌تواند تمامی منابع انرژی شهروندان را به هر اندازه‌ای که صلاح بداند محدود کند و یا دوباره قانون خدمت نظامی یا غیر نظامی اجباری را اجرایی کند.
 
وطن‌پرستی از نظر نظام آمریکا به معنای ترک هرگونه به چالش کشیدن سیاست‌های آن است.
 
خرید مهمات به مقداری که برای محو تمامی مردم آمریکا کافی است 2012
 
وزارت دفاع 500 میلیون فقره مهمات سنگین از منابع تولید کننده خریداری شده که تحویل آنها 5 سال طول خواهد کشید!
 
لیست ترور اوباما 2012
 
"لیست کشتار" تهیه شده توسط اوباما و حدود صد نفر از دیگر دولت مردان ضد تروریسم آمریکا افراد عضو القاعده را در پاکستان و یمن شامل می‌شود. البته شهروندان آمریکایی مستثنی نبوده و این لیست به دقت در حال تکمیل شدن است.
 
لیست ترور اوباما به دقت روزآمد می‌شود!
 
با این توصیفات آیا مردم آمریکا و ملت های دیگر با یک دولت بیمار شدیدالحال پارانوئیدی طرف نیستند؟!

منبع : تابناک

شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 15:51 :: نويسنده : yaser

 سخنان بزرگان درباره‌ي اخلاق 

اخلاق، چيز ساخته شده و حاضر آماده اي نيست، بلكه ذره ذره و روز به روز، خلق و ايجاد مي گردد.((ارناليل))

 

زن و شوهر يك سال بعد از ازدواج به زيبايي صورت يكديگر فكر نمي كنند، بلكه هر دو متوجه اخلاق و رفتار هم مي شوند.((اسمايلز))

 

اخلاق بايد بر هنر حكومت كند.((ايمانوئل كانت))

 

بزرگترين عمل غير اخلاقي اين است كه انسان شغلي را كه از انجام آن ناتوان است بر عهده گيرد.((ناپلئون بناپارت))

 

صاحبان اخلاق، روح جامعه ي خويش اند.((رالف والدو امرسون))

 

مردي كه داراي عزمي نيرومند و اخلاقي متين است، هرگز فضيلت اخلاقي خود را فداي هوس هاي زندگي نمي كند. آري مرداني در اين جهان زندگي كرده اند كه براي تكميل و حفظ فضايل اخلاقي، جسم و جان خود را فدا ساخته اند.((كنفسيوس))

 

وقتي از اخلاق يك فرد سر در نمي آوري به دوستانش نگاه كن.((مثل ژاپني))

 

دانش به خودي خود بايد قانون اخلاق باشد، زيرا اگر آدمي، ارزش طبيعي راستي را بپذيرد، در اين صورت، اگر خود در خدمت اين ارزش طبيعي باشد، همه گونه نتايجي از آن به دست خواهد آمد.((برونوسكي))

 

آگاهي بسنده سبب از بين بردن دشواري مي‌شود و بيشتر، در مراحل گزينش و تصميم‌گيري، در انجام دادن يا ندادن كاري از نظر اخلاقي و رعايت اصول اخلاقي، به ما كمك مي‌كند.((آبراهام مازلو))

 

مطالعه ي روزنامه از نقطه نظر زيبايي شناسي، چه بسا اخلاقي هم هميشه پر دردسر است، حتا براي كسي كه اندكي عذاب وجدان اخلاقي را بشناسد پر دردسر است.((فرناندو پسوا))

شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 15:47 :: نويسنده : yaser

فرانتس کافکا

به هنگام ساخت برج بابل، نخست کارها طبق نظم و قاعده پیش می‌رفت. بله، حتی چه‌بسا نظم موجود بیش از اندازه بود. مسئله‌‌ی راهنماها و مترجمان، سرپناه کارگران و راه‌های ارتباطی بیش از اندازه فکرها را به خود مشغول کرده بود. چنان‌که گویی برای انجام کار، قرن‌ها وقت آزاد در اختیار است. پرطرفدارترین عقیده‌ی رایج بر‌ آن بود که کارها هر اندازه هم به‌کندی صورت بگیرد، باز کافی نیست. این عقیده به تبلیغ و تأکید خاصی نیاز نداشت؛ هرکس می‌توانست به سهم خود در ریختن شالوده‌ی برج تعلل کند. دراین‌باره این‌گونه استدلال می‌کردند: اصل کار این است که برجی تا بلندای آسمان ساخته شود. درمقایسه با این فکر، هر موضوع دیگری فرعی و بی‌اهمیت است. همین که چنین فکری به تمام و کمال به ذهن خطور کرد، دیگر از میان نخواهد رفت و تا آن زمان که انسان وجود دارد، آرزوی بزرگ به سامان رساندن این برج به حیات خود ادامه خواهد داد. پس علتی ندارد که کسی از این لحاظ نگران آینده باشد. برعکس، دانش بشری هر روز فزونی می‌گیرد، هنر معماری پیشرفت کرده است و کماکان پیشرفت خواهد کرد. کاری که ما برای انجام آن به یک سال زمان نیاز داریم، چه بسا صد سال آینده در شش ماه انجام بگیرد، آن هم با کیفیتی بهتر و دوام بیشتر. پس چه ضرورتی دارد که امروز خود را تا آخرین حد ممکن خسته و ناتوان کنیم؟ یک چنین کاری تنها درصورتی معقول می‌بود که امید آن می‌رفت بتوانیم برج را درطول حیات یک نسل برپا کنیم. ولی در آن روزگار چنین چیزی انتظار نمی‌رفت و می‌شد حدس زد که نسل بعدی با دانش وسیع‌تر خود، کار نسل پیشین را ناقص بیابد و هر آنچه را این نسل ساخته است فرو بریزد تا خود را از نو بنا کند. تأملاتی از این دست نیروهای موجود را فلج می‌کرد و موجب می‌شد دست‌اندرکاران بیش از‌ آنکه در اندیشه‌ی ساختن برج باشند به ساخت شهر کارگران بپردازند. گروه کارگران هر منطقه‌ای در تلاش بود برای خود، زیباترین قرارگاه را برپا کند. این امر موجب شد اختلافاتی بروز کند و این اختلافات تا حد کشمکش‌های خونین بالا گرفت. دامنه‌ی این کشمکش‌ها دیگر هرگز فرو ننشست و این خود دلیلی شد که رهبران بگویند ساخت برج به علت فقدان تمرکز لازم، بسیار به‌کندی صورت بگیرد یا ترجیحاً تا زمان برقراری صلح همگانی به تعویق بیفتد. اما در این میان، مردم وقت خود را تنها صرف کشمکش نمی‌کردند، بلکه در وقفه‌هایی که پیش می‌آمد به کار زیباسازی شهر هم همت می‌گماشتند و متأسفانه این خود موجب بروز رشک و حسد تازه و درنتیجه، درگیری‌های بیشتر می‌شد. زندگی نسل نخستین این‌گونه به سر آمد، ولی نسل‌های بعدی هم وضعی جز این نداشتند. از این رهگذر فقط مهارت صنعتگران روزبه‌روز اوج بیشتر می‌گرفت و این خود، زمینه‌ی کشمکش بیشتر را فراهم آورد. گذشته از این، نسل دوم یا سوم به بیهودگی ساخت برجی به بلندای آسمان پی برد؛ ولی دیگر مردم بیش از آن با هم درآمیخته بودند که بتوانند شهر را ترک کنند.
تمامی افسانه‌ها و سرودهایی که در این شهر پدید آمده است آکنده از تمنای فرارسیدن روز معهودی است که در آن روز شهر با پنج ضربه‌ی پی‌درپیِ مشتی غول‌آسا در هم فروریخته شود. هم از این روست که بر بیرق شهر مشتی را نقش زده‌اند.


برگرفته از كتاب:
كافكا، فرانتس؛ داستان‌هاي كوتاه كافكا؛ برگردان علي اصغر حداد؛ چاپ دوم؛ تهران: نشر ماهي 1385.

شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 15:44 :: نويسنده : yaser

فراموش نكنيد كه اگر با عشق به سوي انجام كاري برويد، نه از آن كار خسته مي‌شويد و نه احساس رنج و افسردگي خواهيد كرد.((استيو چندلر))

 

بيان باورها به گونه‌ي درست، دربرگيرنده‌ي اين است كه جرأت كنيم با ديگران ديگرگون بوده و مورد مهر و دوستي نباشيم.((آبراهام مازلو))

 

چه پارادوكس شگفت‌انگيزي! هر زمان كه اراده مي‌كنم با ناديده گرفتن خواسته‌هايم به ديگران كمك كنم تا چيزهايي را كه دوست دارند، به دست آورند، هم احساس شادماني و خرسندي بيشتري مي‌كنم و هم كامروا مي‌شوم.((اسپنسر جانسون))

 

انسان هميشه به دليل اينكه طرح‌هاي بيشماري دارد، هوشمند به شمار نمي‌آيد؛ همان گونه كه كسي نمي‌‌تواند ژنرال خوبي باشد چون شمار زيادي سرباز دارد.((شانفور))

 

بايد مراقب تجربه كردن چيزهايي كه تنها خرد در آنها نقش دارد، باشيم. دست نگه داريد، مبادا مانند گربه‌اي شويد كه روي لوله‌ي بخاري داغ مي‌نشيند. او براي بار دوم، روي لوله‌ي بخاري داغ نمي‌نشيند. خوب است كه روي لوله‌ي بخاري داغ نمي‌نشيند، ولي او ديگر هرگز روي لوله‌ي بخاري سرد هم نمي‌نشيند.((مارك تواين))

 

من شعر گفتن را بي نهايت دوست دارم، اما مانند يك رابطه ي عاطفي پر دردسر كه در پايان به يك ازدواج خوب مي انجامد، من و شعر هم بس زمان بُرد تا همديگر را شناختيم.((ريچارد براتيگان))

 

سرانجام، جايي دارد باران مي بارد و برنامه ي گلها را تنظيم مي كند و حلزونها را شاد نگه مي دارد؛ تمام چيزي كه ارزش انديشيدن را دارد اين است.((ريچارد براتيگان))

 

اين كه ديگران انديشه ات را مي پسندند به اين معني نيست كه بدنت را هم از آن خود كنند.((ريچارد براتيگان))

 

خيلي خوبه كه صبح ها تنهاي تنها از خواب بيدار شي و مجبور نباشي به يه عده بگي كه دوست شون داري، در حالي كه ديگه دوست شون هم نداري.((ريچارد براتيگان))

 

تا زماني كه در خوابي براي شاد كردنت كاري از من ساخته نيست.((ريچارد براتيگان))

شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 15:17 :: نويسنده : yaser
 
 
 نخستین عکس گرفته شده از کعبه خانه خدا  (تصویری)
 
 
شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 14:57 :: نويسنده : yaser

خرافات واقعا چیه؟ حقیقت داره؟ چرا واقعا مردمان ما خرافاتی هستند؟ چرا از روی عقل و فهم خوشون تصمیم نمیگیرند؟ در این مطلب اوانع خرافات ملت های مختلف را می توانید بفهمید:همه مردم در همه جاهای دنیا گرفتار انواع خرافات در زمینه های مختلف هستند. یکی از خرافات مردم اروپا و آمریکا در زمینه خوش شانسی و اقبال در سال جدید است. آنها نیز همچون ما در جشن سال نوی خود به مسایلی فکر می کنند که نسل به نسل تکرار شده است. به طور مثال، ما اعتقاد داریم اولین عیدی که از فردی می گیریم تعیین کننده وضع مالی ما در سال آینده خواهد بود. به خوب یا بد بودن دست طرف اعتقاد داریم. مردم دیگر نقاط جهان هم خرافه های خاص خود را دارند، از شکستن ظرف گرفته تا پریدن از روی موج دریا مواردی هستند که فکر می کنند باعث اقبال در سال جدید خواهد شد.
 
دانمارک: شکستن ظرف
مردم دانمارک عموما سال نوی خود را با شکستن بشقاب در مقابل خانه دوستانشان آغاز می کنند. هر چه بشقاب های بیشتری در مقابل خانه شما شکسته شود نشان دهنده این است دوستان بیشتری دارید. دانمارکی ها رسم دیگری هم دارند. اینکه روی صندلی بایستند و نیمه شب پایین بپرند تا ارواح خبیثه و شیطانی را از خانه و زندگی خود دور کنند و با شانس بیشتری وارد سال جدید شوند.
 
اسکاتلند: مهمان ویژه
اسکاتلندی ها اعتقاد دارند، نخستین فردی که نیمه شب از جلوی خانه شما عبور کنند، تعیین کننده شانس و موفقیت شما در سال جدید خواهد بود. امروز این رسم را جشن می گیرند و به آن "اولین قدم" می گویند. آنها به بازدید یکدیگر می روند و غذا، خوراکی یا هدایای کوچکی برای یکدیگر می برند تا سال آینده را با شادی و خوش اقبالی آغاز کنند.در شهر استونهاون، یکی از شهرهای کشور اسکاتلند، مردهای کیلت پوشیده (دامن های پشمی مردانه اسکاتلند)، در خیابان ها رژه می روند و توپ های آتشین به تیر و دیوارهای پرتاب می کنند تا روح شیطان را بسوزانند تا با آنها وارد سال جدید نشود.

 
 

اسپانیا: جادوی میوه ها

در اسپانیا و پرتقال مردم نیمه شب، ۱۲ عدد انگور را روی اعداد ساعت قرار می دهند تا به رسم ۱۲ ماه سال، برکت و شادابی بر زندگی آنها جاری باشد.
 
برزیل: پریدن از روی موج

در برزیل، مردمی که آمدن سال نو را جشن می گیرند، پس از نیمه شب به دریا می روند و از روی ۷ موج دریا یا اقیانوس می پرند و در هر مرتبه، آرزوی خود برای سال آینده را بیان می کنند. اعتقاد دارند با این کار رویاهای آنها محقق خواهد شد.
 
روسیه: نوشتن و سوزاندن

روس ها بزرگ ترین آرزوهای خود را روی کاغذ می نویسند. هنگامی که ساعت ۱۲ نیمه شب را نشان داد، آن کاغذ را با شمع می سوزانند و خاکستر آن را داخل لیوان شامپاین خود می ریزند و می نوشند. با این کار اعتقاد دارند آرزوهایشان برآورده خواهد شد.
 
 

آلمان: فلز سخت

سنت خرافی آلمانی ها برای اقبال در سال جدید، ذوب کردن سرب است. آنها سرب را در یک قاشق غذاخوری روی شعله مستقیم آتش ذوب می کنند و آن را داخل سطلی پر از آب می ریزند. وقتی فلز سرد شد و شکل گرفت، آن را خارج می کنند و شکل آن را به شانس و اقبال سال آینده خود تشبیه می کنند. شکل قلب یا حلقه نشان دهنده ازدواج هستند. شکل گوسفند نشان دهنده سفر و توپ یا دایره نشانه خوش شانسی است.
 
یونان: سکه در کیک
یونانی ها در مراسم جشن سال نوی خود و برای خوش اقبالی، کیک ریحان می پزند. یک سکه، منجوق، خنزرپنزر ارزان داخل خمیر آن قرار می دهند. هنگامی که ساعت ۱۲ شب شد، کیک را برش و تکه ای از آن را به هر نفر می دهند. فردی که سکه یا منجوق را پیدا کند، در سال آینده از بقیه خوش شانس تر خواهد بود.
 
فیلیپین: دایره اقبال

در فیلیپین مردم اعتقاد دارند هر چیز گرد و دایره ای شکل نشانه و نماد برکت و بهروزی است. به همین دلیل، فیلیپینی ها در سال نو میز را با انواع خوراکی ها و میوه های گرد تزئین می کنند.
 
ژاپن: سوپ نودل سیاه

در ژاپن مردم سال نوی خود را با خوردن سوپ نودل سوبا (نودلی که از آرد گندم سیاه تهیه می شود) آغاز می کنند. بلند بودن رشته ها نودل نمادی از بلندی زندگی و رونق و روزبهی است. ژاپنی ها اعتقاد دارند باید نودل را از ابتدا تا انتها هورت بکشند و هرگز آن را نجوند یا با دندان نصف نکنند.
 
سه شنبه 28 آبان 1392برچسب:, :: 10:35 :: نويسنده : yaser

شما به این موضوع دقت کرده‌اید که افراد مدل‌های بینی متفاوتی دارند و نکته جالب این است که روان‌شناسان معتقدند، از بینی‌های متفاوت شخصیت‌های متفاوتی هم به بار می‌نشیند.

 
برخی افراد از این نظر خوش‌شانس‌اند و اصطلاحا بینی بی‌نقصی دارند اما برخی بینی عقابی، کوفته‌ای یا کجی دارند. به نظر شما رایج‌ترین نوع بینی‌ای که افراد دارند کدام است و شخصیت هر کدام چگونه است؟ مطلب زیر را مطالعه کنید و بعد نگاهی به بینی‌تان بیندازید.

بینی کوچک و کوتاه: تیزهوش ذهنی و جسمی

بینی‌هایی که از اندازه استاندارد هم کمی کوچک‌تر به نظر می‌رسند. وین رونی یکی از فوتبالیست‌های معروف نمایانگر چنین بینی‌ای است. این افراد یک پارادوکس کامل از تیزهوشی هستند هم در زمینه ذهنی و هم از بعد فیزیکی. آنها معمولا خیلی سریع نسبت به مسائل واکنش نشان می‌دهند و به همین دلیل گاهی اوقات پرخاشگر می‌شوند.

بینی رو به بالا: جاه طلب و روشن فکر

کیت میدلتون همسر شاهزاده انگلیس که این روزها مشغول بچه‌داری است بینی کشیده و رو به بالایی دارد که یکی از مدل‌های موردتوجه هنرمندهاست خصوصا در نقاشی‌ها هم می‌توانید این مدل بینی را زیاد ببینید. مدل دماغ تام کروز به «دماغ رومی» معروف است. افرادی که این دماغ را دارند به عنوان افرادی با ویژگی‌های جاه‌طلب، شجاع و روشنفکر شناخته می‌شوند و ۹ درصد دماغ‌ها این مدل را دارند.

بینی پهن و بزرگ

بارزترین و به‌روزترین بینی پهن و بزرگ، بینی باراک اوباماست. تاثیرگذاری اولین ویژگی افراد با این بینی است اما احساسات آنها هم نقش پررنگی در شخصیتشان ایفا می‌کند. زودرنجی خصیصه دیگر این افراد است.

بینی عقابی: بلوغ روحی و جسمی

دنیل رادکلف، ستاره هری پاتر هم جزو ۹ درصدی است که دماغ عقابی دارند. درباره ویژگی این افراد می‌گویند اهل کسب و کار هستند و ذهنشان در این زمینه فعال است و در زندگی‌شان اهل جنگ نرم هستند. بینی‌های گوشتی و سربالا هم ۱۳ درصد بینی‌ها را تشکیل می‌دهند. یکی از افراد مشهوری که این مدل بینی را دارد کری مولیگان، بازیگر انگلیسی است. می‌گویند افرادی که که این نوع بینی را دارند فاقد بلوغ روحی و جسمی کامل هستند.

بینی‌های رو به بالا: مهربان و همراه

افرادی با چنین بینی‌هایی معمولا افرادی خوش‌بین هستند. آنها بسیار مهربان‌اند و خانواده و دوستانشان را در شرایط سخت همراهی می‌کنند. درواقع حمایتگری از ویژگی‌های بارز این افراد است. آنها به قدری ماجراجو هستند که باید تا انتهای هر داستان را خود تجربه کنند. اگر یک فرد اینچنینی در اطرافشان بیابند بهتر است با یکدیگر ازدواج کنند تا زندگی هیجان‌انگیزی داشته باشند.

بینی‌های صاف : محافظه کاری

همه شما حتما شان‌پن، هنرپیشه معروف را می‌شناسید پس حالا متوجه شدید چه مدل بینی‌ای مد نظرمان است. این مدل بینی معمولا به مدل یونانی معروف است. بارزترین ویژگی این افراد باهوشی آنهاست. محافظه‌کاری ویژگی بعدی این افراد با بینی‌های استخوانی صاف است. آنها افرادی هستند که در حرفه‌شان بسیار ماهرانه رفتار می‌کنند. فکری منطقی دارند و در شرایط بحرانی تصمیم‌گیرندگان قوی‌ای هستند.

بینی رومی: قوی و نفوذناپذیر

این بینی به مدل رومی معروف است. یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های سیاسی دارای چنین مدل بینی بوده است؛ آبراهام لینکلن. افراد با چنین مدل بینی‌ای اغلب رهبران موفقی هستند و به راحتی می‌توانند گروه‌های مختلف را هدایت کنند. آنها شخصیت بسیار قوی‌ای هستند و اصطلاحا نفوذناپذیرند. با اینکه می‌توانند عده زیادی را هدایت کنند اما شخصیت سلطه‌جویی ندارند.
 

سه شنبه 28 آبان 1392برچسب:, :: 10:32 :: نويسنده : yaser

گوجه‌فرنگی از آن دسته سبزی- میوه‌هایی است که می‌توان آن را در هر فصلی و به انواع مختلف مصرف کرد. باید بدانید که گوجه‌فرنگی حاوی خواص متعددی است. یعنی می‌تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند، سکته‌ مغزی را از شما دور کند، باعث خوش‌اندامی شما شود و غیره


گوجه فرنگی را می توان به انواع مختلف داخل سالاد، به صورت املت، گوجه‌فرنگی شکم‌ پُر، کنار خورش‌ها و غیره استفاده کرد. با ما باشید تا با 5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گوجه‌فرنگی آشنا شوید.

١- گوجه‌فرنگی برای پیشگیری از سرطان

لیکوپن‌ها ترکیبات اصلی گوجه‌فرنگی هستند که خواص فوق‌العاده‌ای دارند. این رنگدانه‌های قرمز - نارنجی رنگ که به خانواده‌ کاروتنوئیدها تعلق دارند، خواص آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده‌ای دارند. یعنی اینکه تمام قد در برابر رادیکال‌های آزاد آسیب‌رسان مقابله می‌کنند. نتایج پژوهش گسترده‌ای که در سال‌های بین 1986 و 1998 انجام‌شده، نشان می‌دهد افرادی که هر هفته حداقل دو مرتبه سس گوجه‌فرنگی مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 36 درصد کاهش می‌دهند. در سال 2013 محققان فرانسوی روی موش‌های آزمایشگاهی بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که لیکوپن‌ها ضدسرطان هستند. این محققان مخصوصاً به آقایان توصیه می‌کنند که گوجه‌فرنگی بیشتری مصرف کنند زیرا آن‌ها را در برابر سرطان پروستات مقاوم می‌کند. باید بدانید که گوجه‌فرنگی بخشی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای است، رژیمی که خطر ابتلا سرطان را کاهش می‌دهد.

٢- گوجه‌فرنگی بخورید تا سکته مغزی نکنید

گوجه‌فرنگی خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه لیکوپن موجود در این میوه اکسایش چربی‌ها را کاهش می‌دهد. این اکسایش باعث تشکیل پلاک‌های عروقی می‌شود و این رسوب چربی‌ها باعث مسدود شدن رگ‌ها شده و خطر سکته‌ی مغزی را بالا می‌برد. اگر از فشارخون بالا هم رنج می‌برید حتماً گوجه‌فرنگی بیشتری میل کنید. توصیه می‌کنیم صبح‌ها به صورت ناشتا یک لیوان آب گوجه‌فرنگی بنوشید.

٣- گوجه‌فرنگی خستگی‌هایتان را به دست باد می‌دهد

گوجه‌فرنگی حاوی ویتامین‌های زیادی از جمله ویتامین A، C، B3، B6، E و k می‌باشد. از بین این ویتامین‌ها ویتامین C برای مقابله با خستگی و ایجاد احساس نشاط و سرزندگی فوق‌العاده است. ویتامین C نقش زیادی در حفاظت از سلول‌ها دارد و اثرات رادیکال‌های آزاد و آلاینده‌ها را کاهش می‌دهد. البته توجه داشته باشید زمانی اثر این ویتامین چند برابر می‌شود که آنتی‌اکسیدان‌های دیگری مانند کاروتنوئیدها و پلی فنول های بیشتری هم جذب کنید. گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C و کاروتنوئیدهاست و برای همین هم یک میوه‌ ضدپیری محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید همیشه جوان و شاداب بمانید گوجه‌فرنگی را دریابید.

٤- گوجه‌فرنگی برای اینکه خوش‌اندام باشید

گوجه‌فرنگی حاوی میزان زیادی آب (93 تا 95 درصد) و قند کمی است. برای همین هم تشنگی را برطرف کرده و کالری کمی به بدن می‌رساند. در واقع هر 100 گرم گوجه‌فرنگی حدود 17 کیلوکالری انرژی دارد. برای همین اگر دنبال لاغری هستید و رژیم گرفته‌اید می‌توانید با خیال راحت به این سبزی - میوه اعتماد کنید. توجه داشته باشید که گوجه‌فرنگی به هضم غذا و دفع راحت کمک می‌کند. اگر مشکل هضم دارید می‌توانید بعد از غذا یک عدد گوجه‌فرنگی تازه و کاملا رسیده میل کنید.

٥- گوجه‌فرنگی برای داشتن پوستی زیبا و جوان

گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپن است و برای همین هم با پیری سلول‌ها مقابله می‌کند. این آنتی‌اکسیدان با رادیکال‌های آزاد که باعث پیری پوست می‌شوند مقابله می‌کند. به عقیده‌  اکثر متخصصان پوست، گوجه‌فرنگی می‌تواند منافذ پوست را منقبض کرده و آن را پاک‌سازی کند. اگر طرفدار ماسک‌های طبیعی هستید می‌توانید برای پاک‌سازی و تمیزی پوستتان از گوجه‌فرنگی استفاده کنید. چند ورق گوجه‌فرنگی روی صورتتان بگذارید و بعد از 15 دقیقه شستشو دهید. البته توجه داشته باشید که این شیوه به درد پو ست‌های چرب می‌خورد.

 حواستان به معده‌تان باشد

گوجه‌فرنگی خاصیت اسیدی دارد و برای همین برای افرادی که معده‌ حساسی دارند خوب نیست. البته می‌توانید پوست آن را کنده و دانه‌هایش را خالی کنید و سپس داخل آب جوش بیندازید تا این خاصیتش از بین برود. مصرف گوجه‌فرنگی به ویژه گوجه‌فرنگی خام می‌تواند برای برخی افراد آلرژی‌زا باشد حتی می‌تواند باعث شوک آنافیلاکسی شود که یک آلرژی غذایی نسبتا نادر است. توصیه می‌کنیم در صورتی که دچار اسهال شدید نیز از مصرف گوجه‌فرنگی خودداری کنید چون باعث بدتر شدن وضعیت می‌شود.

چند توصیه‌ کلی

می‌توانید گوجه‌فرنگی را به انواع مختلف مصرف کنید. گوجه‌فرنگی تازه حاوی بیش‌ترین میزان ویتامین C می‌باشد. زمانی که آن را تفت می‌دهید یا می‌پزید لیکوپن‌های آن بیشتر جذب بدن می‌شود. البته توصیه می‌کنیم برای پختن یا تفت آن از کمی روغن استفاده کنید چون در این صورت است که لیکوپن‌های آن بیشتر جذب می‌شود. اگر به گوجه‌فرنگی‌های ارگانیک دسترسی دارید حتماً بیشتر از آن‌ها استفاده کنید چون حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری می‌باشند.

 

 

پيوندها
  • ردیاب جی پی اس ماشین
  • ارم زوتی z300
  • جلو پنجره زوتی

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان dashtak و آدرس dashtak.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 42
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1